ukenru
advokatu-pidtverdili-pravo-vidviduvati-suschenka-u-koloniyi

Адвокату підтвердили право відвідувати Сущенка у колонії

 • 6953 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Адвокат українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін отримав офіційне підтвердження права на відвідування його підзахисного у виправній колонії у російському місті Кірово-Чепецьк. Про це повідомив Фейгін повідомив у Twitter, передає УНН.

"Я отримав відповідь з ВК-11, де відбуває покарання українець Роман Сущенко. Тепер моє право його відвідування підтверджено офіційно", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, раніше керівництво колонії ВК-11, де утримують українського журналіста Романа Сущенка, вирішило не пускати Фейгіна до клієнта.

Нагадаємо, Романа Сущенка, утримуваного в російській в’язниці, остаточно засудили в Росії до 12 років колонії суворого режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сущенко розповів про життя у колонії та музику

Український журналіст був затриманий в Москві 30 вересня 2016 року. ФСБ Росії звинуватила Сущенко в шпигунстві та роботі на українську розвідку. У Міноборони заяви ФСБ РФ про приналежність журналіста до підрозділу Головного управління розвідки МОУ назвали черговою провокацією. Сам він своєї провини не визнає.

Я получил ответ из ИК-11, где отбывает наказание украинец Роман Сущенко. Теперь моё право его посещения подтверждено официально. pic.twitter.com/GvgxmqXaza

— Mark Feygin (@FeyginMark) 27 декабря 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика