ukenru
3-bpla-vluchyly-v-naftozavod-u-kaluzkii-oblasti-rf-roszmi

3 БПЛА влучили в нафтозавод у калузькій області рф - росзМІ

 • 30925 переглядiв

Три безпілотники влучили в нафтопереробний завод у калузькій області росії, пошкодивши обладнання та спричинивши пожежу.

В нафтозавод у російській калузькій області влучили три безпілотники. Пошкоджено обладнання підприємства, повідомляє ASTRA із посиланням на свої джерела, пише УНН

Вранці губернатор калузької області владислав шапша заявив, що в регіоні збито 4 безпілотники. 

"Сьогодні вночі в дзержинському районі силами ППО придушено 4 БПЛА, постраждалих і руйнувань інфраструктури немає. На місці працює оперативна група", - написав шапша. 

За даними ASTRA, насправді збитий лише один безпілотник, а 3 влучили в нафтопереробне обладнання нафтохімічного заводу "Перший Завод" у селищі полотняний завод. Сталася пожежа. Обладнання отримало пошкодження. Ніхто не постраждав. 

Один із вибухів потрапив на відео. 

Доповнення

У ніч на 13 березня СБУ атакувала дронами одразу три нафтопереробних заводи - не тільки в рязані, але й у кстово (нижегородська обл) та кірішах (ленінградська обл).  

Удари БпЛА в російських регіонах за два дні торкнулися 12% нафтопереробних потужностей країни-агресора. Починаючи з вівторка, 12 березня, хвиля направлених ударів пошкодила три важливі нафтопереробні заводи рф.