10-tysiach-zvernen-shchodo-pomylok-u-e-posvidchenniakh-nadiishlo-vid-veteraniv-za-try-dni

10 тисяч звернень щодо помилок у е-посвідченнях надійшло від ветеранів за три дні

 • 31711 переглядiв

Міністерство у справах ветеранів отримало 10 тисяч звернень для виправлення помилок в електронних посвідченнях за три дні. Опрацьовано вже понад 3 тисячі звернень, процес верифікації даних триває.

Лише за три дні до Міністерства у справі ветеранів надійшло 10 тисяч звернень від ветеранів для усунення помилок у електронному посвідчені. Про це повідомив заступник директора департаменту цифрового розвитку та трансформації - начальник відділу ведення державного Реєстру у міністерстві Денис Берестов під час прямого ефіру, організованого Мінветеранів, передає кореспондент УНН.

Ми вже отримали більше ніж 10 тисяч звернень, за три дні. Дійсно, це може зайняти деякий час, але ми повинні кожні дані верифікувати з відповідним органом. Наразі опрацьовано більше ніж 3 тисяч звернень. Можливо, вам необхідно здійснити перереєстрацію в додатку "Дія" і подивитись на генерацію нового посвідчення

- сказав Берестов.

Нагадаємо

За даними Єдиного державного реєстру ветеранів війни, в Україні згенеровано понад 220 тисяч посвідчень ветерана війни. У системі все ще є помилки, які можуть перешкоджати генеруванню посвідчень.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі