zvynuvachuiemo-terorystychnyi-rezhym-putina-u-lehioni-svoboda-rosii-vidreahuvaly-na-strilianynu-v-pidmoskovnomu-krokus-siti-kholl

Звинувачуємо терористичний режим путіна: у Легіоні "Свобода Росії" відреагували на стрілянину в підмосковному "Крокус Сіті Холл"

 • 36050 переглядiв

У підмосковному торговому центрі "Крокус Сіті Холл" 22 березня сталася стрілянина, в результаті якої, за свідченнями очевидців, постраждала велика кількість людей.

У трагедії, що сталася, сьогодні в москві - теракт у "Крокус Сіті Холл" - звинувачуємо терористичний режим російського диктатора путіна. Про це йдеться в офіційній заяві Легіону "Свобода Росії", передає УНН.

"Ми вже стикалися з подібними проявами кремлівської диктатури з перших днів путіна при владі та не здивовані черговою кривавою провокацією. Теракт готувався. Його медійне освітлення теж. Підкреслимо, що Легіон не воює із мирними росіянами. "Рязанський цукор" — метод силовиків путіна, який ми не підтримуємо і проти якого ведемо боротьбу", - йдеться у заяві.

В ОП заявили, що Україна не має стосунку до стрілянини у підмосковному "Крокус Сіті Холл"22.03.24, 21:26

Нагадаємо

У п'ятницю, 22 березня, в торговому центрі "Крокус Сіті хол" під москвою почалася стрілянина. Очевидці повідомляють про велику кількість загиблих.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

У роботі Telegram стався збій. Користувачів з України теж зачепило

 • 40604 переглядiв