ukenru
zvit-myullera-u-rosiyskiy-spravi-opublikuyut-pislya-otrimannya-yogo-kongresom-ssha

Звіт Мюллера у "російській справі" опублікують після отримання його конгресом США

 • 10097 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Відредагований текст доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера за підсумками розслідування ймовірного втручання Росії в президентські вибори в США в 2016 році буде опублікований після того, як представники конгресу США отримають його. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Так, сьогодні генпрокурор США Вільям Барр повинен представити в конгресі повний текст доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера за підсумками розслідування "російської справи".

"Копія відредагованого звіту Роберта Мюллера буде розміщена на веб-сайті спеціального прокурора після його доставки в конгрес. Високопоставлений чиновник міністерства юстиції США повідомив, що звіт буде доставлений на Капітолійський пагорб між 11 ранку і полуднем за місцевим часом, і законодавці отримають диски", - повідомляє видання.

У міністерстві юстиції США при цьому заявили, що буде дві версії відредагованої доповіді спецпрокурора Мюллера: одна буде опублікована для громадськості, а інша буде спрямована обмеженій кількості членів конгресу США з меншою кількістю відредагованого тексту.

Раніше УНН повідомляв, що міністерство юстиції США оприлюднило власний підсумок доповіді Мюллера, вказавши, що слідчі не знайшли ознак змови між Росією і штабом Трампа. При цьому в самому мін'юсті прийшли до висновку, на основі поданих ним матеріалів, що президент США не намагався перешкоджати правосуддю.

Українські Національні Новини

Новини Світу