zvinuvachuvav-u-viyni-sataninsku-mafiyu-pered-sudom-postane-tiktok-bloger

Звинувачував у війні «сатанинську мафію»: перед судом постане TikTok блогер

 • 538603 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт щодо 46-річного киянина, який використовуючи власну сторінку у соцмережі «TikTok», поширював відеозаписи, в яких заперечував збройну агресію рф та звинувачував у війні «сатанинську мафію». Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН.

Цитата

«За процесуального керівництва Київської міської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно 46-річного киянина за обвинуваченням у розповсюджені матеріалів із закликами до насильницької зміни конституційного ладу та виправдовуванні збройної агресії РФ проти України (ч. 2, ч. 3 ст. 436-2, ч. 2, ч. 3 ст. 109 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за даними слідства, після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну підозрюваний, використовуючи власну сторінку у соцмережі «TikTok», поширював для необмеженого кола користувачів відеозаписи, в яких містилися заперечення збройної агресії рф проти України.

«У своїх відеоматеріалах підозрюваний намагався зняти відповідальність з рф за повномасштабну війну в Україні та звинувачував у всьому «сатанинську мафію». При цьому, блогер закликав усіх глядачів контенту об’єднуватися та чинити активний супротив українським правоохоронцям», - інформує прокуратура.

Зазначається, що висновками судової лінгвістичної експертизи підтверджено, що висловлювання в опублікованих матеріалах мають пропагандистський характер та спрямовані на заклики до насильницької зміни конституційного ладу та виправдовування збройної агресії рф проти України.

Доповнення

Жителька Закарпаття отримала вирок за виправдовування агресії рф в соцмережах та пропагандистських ефірах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Над Сумщиною знищили ворожий "шахед"

     • 667965 переглядiв