ukenru
zranku-kiyiv-stoyit-u-zatorakh-1

Зранку Київ стоїть у заторах

 • 43358 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Станом на 8:45 на дорогах Києва ускладнений рух транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, у заторах стоїть Наддніпрянське шосе, бульвар Дружби Народів, вулиця Набережно-Хрещатицька, проспект Перемоги, Повітрофлотський проспект, вулиця Саксаганського, вулиця Жилянська, вулиця В’ячеслава Чорновола, Голосіївський проспект, проспект Лобановського, вулиця Миколи Грінченка, вулиця Велика Васильківська, вулиця Короленківська, бульвар Тараса Шевченка, Володимирський узвіз, вулиця Басейна.

На лівому березі Києва високий рівень заторів на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна, Дарницькому шосе, проспекті Миколи Бажана, вулиці Анни Ахматової, вулиці Русанівській Набережній.

У напрямку правого берега рух ускладнено на мосту Патона, Дарницькому мосту, Північному мосту. По мосту Метро можна проїхати вільно. На Південному мосту часткові затори.

Як повідомляв УНН, в Україні зранку у вівторок, 15 жовтня, у низці областей очікується туман, через що буде обмежена видимість, у тому числі на дорогах. 

Українські Національні Новини

Київ