ukenru
zmini-marshrutiv-ta-grafikiv-pasazhiri-zastryagli-u-dorozi-cherez-avariyu-na-zaliznitsi

Зміни маршрутів та графіків: пасажири застрягли у дорозі через аварію на залізниці

 • 19691 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Пасажири низки поїздів зіткнулися з проблемами, застрягши у дорозі через аварію на залізниці на Дніпропетровщині. Кілька поїздів змінили графіки та маршрути руху. Про це повідомили у пресслужбі АТ "Укрзалізниця", передає УНН.

Що сталося

Через сходження вагонів вантажного поїзда на Дніпропетровщині у ніч на 6 лютого сталися затримки з рухом поїздів південного напрямку. Уже на ранок суботи чотири потяги затримувалися в дорозі на близько 2-3 години.

Дії залізничників

Укрзалізниця вже після опівдня запевняла, що "вживає заходів щодо скорочення відставання поїздів від графіка".

Зокрема:

  • Поїзди №116 Київ – Покровськ – Бердянськ, №12 Київ – Новоолексіївка, №38 Київ – Запоріжжя, №92 Одеса – Костянтинівка почергово пропущено своїм маршрутом через станцію Дніпро-Головний.
  • Поїзди №54 Одеса – Дніпро, №80 Київ – Дніпро, №4 Ужгород – Запоріжжя, №42 Трускавець – Дніпро та №86 Львів – Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом через станцію Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.
  • Організовано спеціальний поїзд для довезення до станцій Дніпро-Головний та Кам’янське-Пасажирське пасажирів з поїзда №86 Львів – Новоолексіївка.
  • Забезпечено пересадку на поїзд №12 Київ – Новоолексіївка пасажирів, які прямують до станцій Мелітополь, Якимівка та Новоолексіївка, з решти поїздів, що затримуються.
  • Вирішено питання щодо курсування вищезазначених поїздів у зворотному напрямку зміненим маршрутом.

Уже близько 15 години в компанії заявили, що через аварію змінено склад поїзда Інтерсіті+ Київ-Запоріжжя.

"У зв'язку з продовженням робіт з відновлення колії після аварійного сходження вантажних вагонів біля станції Воскобійня, деякі маршрути пасажирських поїздів зазнають змін. Так, для поїзда 734 Київ-Запоріжжя класу Інтерсіті+ буде замінено рухомий склад з Hyundai Rotem на сидячі вагони 1 класу, а вимушена затримка в русі через об'їзд неелектрифікованими ділянками складе орієнтовно +2 години. Постіль... пасажирам поїзда буде надано безкоштовно", - вказали в УЗ.

Причини аварії наразі невідомі. Комісія Укрзалізниці почала розслідування цього інциденту.

Українські Національні Новини

Економіка