ukenru
zmini-do-postanovi-pro-mistsevi-vibori-slugi-narodu-u-chetver-planuyut-provesti-zasidannya-z-reznikovim

Зміни до постанови про місцеві вибори: "слуги народу" у четвер планують провести засідання з Резніковим

 • 10965 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Засідання парламентської фракції "Слуги народу" за участі віце-прем'єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова, на якому обговорять імовірність внесення змін до постанови про проведення місцевих виборів, відбудеться у четвер, 17 вересня. Про це журналістам у вівторок повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає УНН.

"У четвер (буде засідання фракції - ред.), ми будемо запрошувати пана Резнікова, тому що він основний такий експерт, який є у ТКГ. Він профейсійно нам розповість, яким чином рухалися ці перемовини, на що це може вплинути і таке інше. Після того будемо приймати рішення на фракції. І якщо - воно стоїть у порядку денному на п'ятницю - якщо ми позитивне рішення якесь будемо приймати, тоді, можливо..." - зазначив Арахамія.

Напередодні народний депутат від СН Олександр Качура стосовно змін в постанові про місцеві вибори зауважив, що "домовилися провести з цього питання окреме засідання фракції за участю всіх депутатів, глави делегації в ТКГ Кравчука, віце-прем'єра Резнікова і керівництва Офісу Президента". Він зазначав, що така зустріч може відбутися "вже цього тижня".

Українські Національні Новини

Політика