ukenru
zmina-golovi-ukroboronpromu-nardep-zayaviv-scho-shmigal-vnis-podannya-na-priznachennya-tikhonova

Зміна голови Укроборонпрому: нардеп заявив, що Шмигаль вніс подання на призначення Тихонова

 • 14904 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів співбесіду із Сергієм Тихоновим та передав подання на його призначення гендиректором ДК "Укроборонпром" в Офіс Президента. Про це у Facebook повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає УНН.

"... пана Тихонова вперто проштовхують на посаду голови Укроборонпрому. За моєю інформацією, вчора вранці Прем’єр-міністр (зробив вигляд, що) провів співбесіду з Тихоновим та передав подання на його призначення в Офіс Президента", - повідомив нардеп. 

Також він повідомив, що Президент повернувся в Київ після вчорашнього візиту в регіони. 

Нагадаємо, раніше віце-прем’єр - міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський заявив, що керівництво державного концерну буде змінено найближчим часом.

Після цього посли G7 в Україні зробили заяву, у якій вказали, що реформа Укроборонпрому є фундаментальною для економічного майбутнього України, і тільки керівництво, прихильне до прозорості та належного управління, може забезпечити успіх концерну.

Довідка УНН: Сергій Тихонов був народним депутатом України 3-го скликання (1998 - 2002 р.р.) від Прогресивної соціалістичної партії України, очолюваної Наталією Вітренко. Був членом Партії регіонів. Наразі завідувач відділу Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони в Офісі Президента. 

Українські Національні Новини

Політика