ukenru
zitknennya-litaka-ta-vertolota-v-alpakh-semero-zagiblikh

Зіткнення літака та вертольота в Альпах: семеро загиблих

 • 8835 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Кількість жертв зіткнення невеликого літака та вертольота в італійських Альпах зросло до семи. Правоохоронці закидають пілоту-інструктору літака ненавмисне вбивство. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Аварія сталася напередодні над льодовиком Рутор у гірській області Валле-д'Аоста, що розташована між Італією, Францією та Швейцарією. Раніше повідомлялося про п'ятьох загиблих, у суботу рятувальники знайшли тіла ще двох жертв.

В аварії загинули, зокрема, четверо німців - троє чоловіків та одна жінка, які були пасажирами вертольота, та пілот-італієць. Один із загиблих німців був провідником, інші - туристами-фрирайдерами. Один з німецьких туристів, що перебував на борту гелікоптера, вижив.

Також загинули двоє людей на борту літака - громадянин Бельгії та житель Франції, громадянство якого не встановлено. Обоє були пілотами-учнями. Окрім них, у літаку перебував і пілот-інструктор, який вижив у катастрофі.

Як повідомляв УНН, п'ятеро людей загинули і двоє отримали поранення у результаті зіткнення вертольота з легкомоторним літаком в Альпах на півночі Італії. 

Українські Національні Новини

Новини Світу