zitknennia-tramvaiv-u-kyievi-u-kyivpastransi-prychynoiu-avarii-nazvaly-nekorektni-dii-vodiia-na-hlybochytskii-zapuskaiut-avtobusni-marshruty

Зіткнення трамваїв у Києві: у "Київпастрансі" причиною аварії назвали некоректні дії водія, на Глибочицькій запускають автобусні маршрути

 • 18688 переглядiв

На вулиці Глибочицькій у Києві зіткнулися два трамваї, постраждали 6 люднй. Через аварію запускають автобуси, які частково дублюватимуть маршрут трамвая №18 до відновлення руху.

У столичі через зіткнення трамваїв на вулиці Глибочицькій запускають автобуси, які частково дублюватимуть найбільш завантажений трамвайний маршрут № 18. Причиною аварії в "Київпастрансі" назвали некоректні дії водія одного із трамваїв. Про це у вівторок повідомили в КМДА, передає УНН.

"Через зіткнення трамваїв на вул. Глибочицькій організують рух автобусних маршрутів. Він частково дублюватиме найбільш завантажений трамвайний маршрут № 18", - повідомили в КМДА. 

Як повідомляється, автобуси курсуватимуть до закінчення слідчих дій на місці ДТП та до відновлення руху трамвайними коліями.

Як зазначає КП "Київпастранс", трамвай, що спричинив аварійну ситуацію, був у справному стані – перед випуском на лінію пройшов відповідний огляд. Причиною аварії в комунальному підприємстві назвали людський фактор, а саме – некоректні дії водія.

Раніше повідомлялось, що на вулиці Глибочицькій у Києві зіткнулися два трамваї. За попередньою інформацією, постраждали шестеро людей. Рух транспорту ускладнений в обох напрямках, трамваї №14 та №18 затримуються.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У курській області рф поскаржилися на спроби "прориву"

     • 25142 переглядiв

    Екскерівника Рівненського ТЦК знову взяли від варту

     • 11481 переглядiв