ukenru
zhurnalist-asyeyev-ne-pogodivsya-stati-predstavnikom-u-kontaktniy-grupi-vid-ordlo

Журналіст Асєєв не погодився стати представником у контактній групі від ОРДЛО

 • 15207 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Український журналіст Станіслав Асєєв підтвердив, що відмовився від пропозиції стати представником від тимчасово окупованих територій Донбасу у ТКГ в Мінську. Про це він повідомив у Facebook, інформує УНН.  

"Хотів би одразу відповісти всім колегам, які сьогодні надіслали однакове запитання стосовно перемовин у Мінську. Як відомо, з нашого боку ТКГ поповнили Денис Казанський та Сергій Гармаш. Обох знаю досить довгий час: люди, в репутації яких не маю жодних сумнівів. Щодо особисто мене: так, мені надходила така ж сама пропозиція від пана Резнікова долучитись до цього процесу у Мінську. І так, я особисто відмовився, бо не вважаю для себе можливим приймати в цьому участь саме у такому форматі. Причини такого рішення ми досить детально і довго обговорювали з віце-прем'єром, але розмова була конфіденційна, тож дозволю собі обмежитися вже сказаним", - повідомив журналіст.

Як повідомлялося раніше в УНН, у Зеленського назвали імена представників ТКГ від окупованих територій.

Нагадаємо, у середині травня керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що Україна на наступній зустрічі ТКГ презентує нових представників від ОРДЛО.

Українські Національні Новини

Політика