zhovtyi-riven-nebezpeky-synoptyky-poperedyly-pro-sylnyi-viter

"Жовтий" рівень небезпеки: синоптики попередили про сильний вітер

 • 19469 переглядiв

В Україні оголошено штормове попередження на 12 березня через очікувані сильні пориви вітру 15-20 м/с у більшості західних областей.

В Україні на вівторок, 12 березня, оголосили штормове попередження через сильні пориви вітру на заході країни. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, пише УНН.

Деталі

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні. 12 березня у більшості західних областей пориви вітру 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий", - вказали в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, 12 березня на Правобережжі хмарно, на решті території мінлива хмарність. Уночі у західних, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях, вдень на Правобережжі та Херсонщині дощ, подекуди з мокрим снігом; на решті території без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у західних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Температура вночі у західних, південно-західних областях та в Криму 0-5° тепла, на решті території 1-6° морозу, на північному сході країни до 9° морозу, вдень 2-7° тепла, в Криму до 11°; на Закарпатті вночі 4-9° тепла, вдень 9-14°.

Доповнення

Фахівці під час сильного вітру радять триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев та конструкцій будівель, що можуть зірватися.

Популярні

Новини по темі

Ветерани Вінниччини отримають 1 млн грн на власну справу

 • 54412 переглядiв