ukenru
zhitelyam-zvilnenikh-teritoriy-kharkivschini-postavlyatimut-kuryatinu-minreintegratsiyi

Жителям звільнених територій Харківщини поставлятимуть курятину - Мінреінтеграції

 • 127005 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. На звільнені території Харківської області поставлятимуть курятину, аби забезпечити тамтешніх жителів їжею. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих регіонів домовилися про поставки м’яса птиці з агрохолдингом МХП. Про це повідомили у пресслужбі міністерства, пише УНН.

Цитата

“Вдалося досягнути домовленості про поставки птиці на деокуповані території та в особливо постраждалі райони від виробника ТМ «Наша Ряба» - ПрАТ «МХП».

Перші поставки – 12 тонн – уже відбулися в Ізюм та Балаклею. Цивільна інфраструктура та житло цих населених пунктів суттєво постраждали від обстрілів та майже повністю зруйновані. Не працюють продовольчі магазини, ринки та заклади громадського харчування. Тому така гумдопомога була для людей вкрай важливою”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили у міністерстві, про прибуття гумдопомоги до населених пунктів повідомлятиме місцева влада. У деяких громадах оголошення роблять чи не для кожного будинку, адже через значні пошкодження інфраструктури зв’язок там відсутній.

Нагадаємо

Агрохолдинг МХП допомагає переселенцям від самого початку повномасштабної війни. За цей час компанія передала майже 13 тис. тонн своєї продукції на загальну суму близько 750 млн грн.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство