ukenru
zhitelya-rivnenschini-zasudili-do-7-rokiv-za-vbivstvo-pensionera

Жителя Рівненщини засудили до 7 років за вбивство пенсіонера

 • 6208 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. На Рівненщині 21-річного чоловіка засудили до семи років ув'язнення за вбивство пенсіонера. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Так, 8 квітня цього року у м. Дубно виявили мертвим 68-річного місцевого жителя із численними травмами голови. Працівники поліції за кілька годин затримали і зловмисника, причетного до нанесення смертельних тілесних ушкоджень, коли той саме збирався виїхати за межі області.

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування, а 21-річному жителю Дубна було повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці встановили, що того вечора пенсіонер гостював у своєї знайомої, де була ще компанія чоловіків. Під час застілля між ним та 21-річним жителем райцентру на ґрунті ревнощів та особистої неприязні виник конфлікт. З'ясовувати стосунки обоє продовжили на вулиці, де чоловік наніс спочатку пенсіонеру удари кулаком в голову, а коли той упав, продовжив бити ногами, що стало причиною смерті.

Під час судового засідання свою вину підозрюваний визнав частково, пояснивши, що не мав наміру вбивати чоловіка, а хотів лише провчити його за залицяння до дівчини. Вироком суду за скоєння умисного вбивства дубенчанина засуджено до семи років ув'язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП