ukenru
zhinka-vidsudila-21-5-milyona-dolariv-u-pratsedavtsya-yakiy-porushiv-yiyi-religiyni-prava

Жінка відсудила 21,5 мільйона доларів у працедавця, який порушив її релігійні права

 • 8576 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. 60-літня Марі Жан П’єр (Marie Jean Pierre) відсудила 21,5 мільйона доларів у готелю, з якого її звільнили за те, що вона не могла працювати по неділях. Присяжні дійшли висновку, що працедавець порушив її релігійні права. Про це повідомляє видання Голос Америки, передає УНН.

Жінка працювала в Conrad Miami Hotel посудомийкою з 2006 по 2016 рік. У готелі з самого початку знали, що П’єр не може працювати по неділях, бо залучена до місіонерської роботи. Але в 2015 році менеджер почав призначати її працювати по неділях, пише видання.

Спочатку співробітники мінялися з жінкою змінами, але в певний момент менеджер зажадав, щоб П’єр з’явилася на роботу в неділю. Коли вона відмовилася, її звільнили. У 2017 році жінка подала в суд на власника готелю, інформує Miami Herald.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Маккартні має намір відсудити авторські права на деякі пісні The Beatles

У понеділок федеральне журі в Маямі ухвалило рішення про те, що готель зобов’язаний сплатити П'єр 36 тисяч доларів за втрачену заробітну плату, 500 тисяч доларів за емоційні страждання та 21 мільйон доларів штрафних збитків.

Нагадаємо, сім'я Заура Дадаєва, обвинуваченого у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова, відсудила у Росії через Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) компенсацію в розмірі 120 тисяч євро.

A dishwasher at a hotel claimed in a lawsuit that her former employer violated her religious rights by scheduling her to work on Sundays.

This week, a jury agreed and awarded Marie Jean Pierre $21 million in punitive damages. https://t.co/f3R7bKxVOQ

— WPMT FOX43 (@fox43) 17 січня 2019 р.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП