zhili-na-shturvali-korablya-14-dniv-chetvero-bizhentsiv-z-nigeriyi-doplivli-do-braziliyi

Жили на рулі корабля 14 днів: четверо біженців з Нігерії допливли до Бразилії

 • 719465 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Четверо мігрантів з Нігерії допливли до Бразилії, подолавши 5600 кілометрів морського шляху на рулі корабля. Подорож тривала 14 днів, останні чотири люди провели без води та їжі, повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Чотири нігерійські безквиткові пасажири перетинали Атлантичний океан на вантажному судні. Вони ховались у крихітному просторі. Їх мандрівка була довжиною приблизно 5600 кілометрів.

Повідомляється, що через десять днів подорожі біженці залишились без їжі та води. Вони вижили, випивши морської води, що була лише за кілька метрів під ними. Через чотири дні їх врятувала федеральна поліція Бразилії в південно-східному порту Віторія.

Однак їхнє полегшення від порятунку невдовзі змінилося здивуванням, коли вони дізналися, що насправді прибули до Бразилії, а не до Європи, як вони сподівалися.

Двоє чоловіків, Єє та Роман Ебімене Фрайдей, вирішили подати заяву на надання притулку в Бразилії. Інші двоє чоловіків були повернуті до Нігерії на їхнє прохання.

«Я молюся, щоб уряд Бразилії змилосердився наді мною», - сказав Фрайдей.

Обидва чоловіки, Єє та Роман Ебімене Фрайдей, сказали, що їх змусило покинути Нігерію економічне становище, політична нестабільність і злочинність.

Єє, п'ятдесятницький служитель зі штату Лагос, сказав, що його ферма з виробництва арахісу та пальмової олії була зруйнована повенями цього року. Він і його сім’я залишилися без даху над головою. Він сподівається, що тепер вони зможуть приєднатися до нього в Бразилії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії вишикувалися в чергу за бензином по всій Нігерії після того, як новий президент скасував паливну субсидію

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі