zghurtovanist-ta-rehionalnyi-rozvytok-odeshchyna-nova-pilotna-oblast-shveitsarsko-ukrainskoho-proiektu-ucor

Згуртованість та регіональний розвиток: Одещина - нова пілотна область швейцарсько-українського проєкту UCOR

 • 31094 переглядiв

Одещина - нова пілотна область швейцарсько-українського проєкту UCOR.

Одещина стала офіційно новою пілотною областю швейцарсько-українського проєкту UCOR "Згуртованість та регіональний розвиток України". Про це повідомляє Одеська облдержадміністрація, передає УНН.

Деталі

Там уточнили, що право стати регіоном-партнером вибороли Агенція регіонального розвитку Одеської області разом з іншими кандидатами.

"Це посилить економічну спроможність Одещини та забезпечить підтримку іноземних партнерів", - переконані в облдержадміністрації.

Також інформується, що представники облдержадміністрації провели засідання наглядової ради Агенції регіонального розвитку. І визначили ключові пріоритети на майбутній рік, зокрема затвердження плану діяльності, ідентифікації проблем, що перешкоджають ефективному функціонуванню, та обговорили пропозиції щодо їх вирішення.

"Одним з наших партнерів у втіленні планів щодо покращення нашого регіону може стати Агенція, спільно працюючи над проєктами, які створюють більше можливостей та зручностей для громад", - зазначив заступник голови ОДА Сергій Кропива під час засідання.

Ключовою метою Агенції регіонального розвитку Одеської області є створення міцного фундаменту для стабільного соціально-економічного розвитку громад

Лілія Подоляк

Економіка

Популярні

Новини по темі

Квітневі грози на вихідних: синоптики дали прогноз

 • 31506 переглядiв