zelenskyi-zustrivsia-v-arhentyni-z-prezydentamy-parahvaiu-uruhvaiu-ta-ekvadoru

Зеленський в Аргентині зустрівся з президентами трьох латиноамериканських країн

 • 46151 переглядiв

Під час свого візиту до Аргентини президент України Зеленський зустрівся з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору. Лідери країн країн обговорили низку питань, серед яких: підтримка, співпраця та можливість проведення саміту Україна-Латинська Америка.

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Аргентини зустрівся з президентами Парагваю, Уругваю та Еквадору.

Про це повідомляємо УНН із посиланням на прес-службу Офісу президента.

Деталі

Як зазначається, під час зустрічі з президентом Парагваю Сантьяго Пенья, президент Зеленський подякував за рішення підтримки України в межах міжнародних організацій, проінформував про успіхи у впровадженні української Формули світу та результатів трьох зустрічей з питань національної безпеки та зовнішньої політики. Також лідери України та Парагваю обговорили можливості поглиблення торговельно-економічної співпраці країн. Глава української держави запросив лідера Парагваю відвідати Україну з візитом.

Під час зустрічі з президентом Уругваю Луїсом Лакальє Поу, Зеленський подякував за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. 

Під час переговорів із Президентом Луїсом Лакалє Поу подякував за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. Особливу увагу приділили перспективі проведення саміту Україна – Латинська Америка.

– дозвіл Володимир Зеленський.

З президентом Еквадору Даніелем Нобоа, український лідер обговорив можливості розвитку двосторонньої співпраці з країнами, зокрема у безпековій сфері, діджиталізації, торгівлі сільськогосподарською продукцією. Зеленський також запропонував Нобоа долучитися до імплементації Української формули світу. 

тому

Президент України Володимир Зеленський вирушив до Аргентини на інавгурацію новообраного президента Хав'єра Мілея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хав'єр Мілей вступив на посаду президента Аргентини

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Хав'єр Мілей вступив на посаду президента Аргентини

     • 45803 переглядiв