zelenskyi-ta-ochilnyk-mzs-polshchi-obhovoryly-oboronnu-spivpratsiu

Зеленський та очільник МЗС Польщі обговорили оборонну співпрацю

 • 26374 переглядiв

Президент України Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським, щоб обговорити оборонну співпрацю, спільні підприємства та миротворчі зусилля. Вони також обговорили закупівлю польської зброї та підготовку до Глобального саміту миру.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеним міністром МЗС Польщі  Радославом Сікорським. Коротко про що говорили на цій зустрічі пресслужба глави держави повідомила у телеграм, передає УНН.

Зустрівся з нещодавно призначеним міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським. Змістовна розмова, багато аспектів … Дякую Польщі за підтримку нашої держави та європейського шляху. Впевнений, у тісній взаємодії зможемо розв’язати наявні проблеми.

– йдеться у повідомленні в телеграм Президента України.

Деталі

Зеленський зазначив, що із польським дипломатом вони обговорили багато аспектів, зокрема подальшу взаємодію двох країн в оборонній сфері. Окремо зупинилися на питанні створення спільних виробництв, а також можливості закупівлі польської зброї, що вже показала результат на полі бою.

В рамках перемовин також були обговорені питання підготовки наступної зустрічі на рівні радників лідерів держав щодо імплементації Формули миру та проведення Глобального саміту миру.

Польща готує новий пакет допомоги Україні22.12.23, 16:14

Нагадаємо

Ранком УНН повідомив, що новий міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський прибув у Київ у п’ятницю вранці. Це його перший візит в Україну за кордон на посаді міністра.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі