zelenskyi-prybuv-do-nimechchyny-z-neoholoshenym-vizytom-zmi

Зеленський прибув до Німеччини з неоголошеним візитом - ЗМІ

 • 34266 переглядiв

Президент України Зеленський здійснив неоголошений візит до Німеччини.Він відвідав Вісбаден, де розташований штаб військової допомоги США Україні.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні прибув до Німеччини з неоголошеним візитом, передає УНН із посиланням на Bild. 

Деталі

Президент України прилетів до Франкфурта-на-Майні, повідомила місцева поліція. У всьому регіоні вжито підвищених заходів безпеки, перекрито низку доріг.

Після прибуття Володимир Зеленський вирушив до Вісбадену, де знаходиться американський штаб військової допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні день, коли рішучість буде або в Брюсселі, або в москві: Зеленський звернувся до учасників саміту ЄС

Доповнення

Як повідомило Politico, у Брюсселі сьогодні було припущення, що Володимир Зеленський особисто приєднається до саміту ЄС. Як вказано, Зеленський дуже хотів бути присутнім, і лідери в Брюсселі охоче запросили його. Але, як повідомляє видання з посиланням на дипломатів, на зустрічі постпредів країн ЄС кілька послів висловили застереження щодо запрошення Зеленського на саміт. Їх побоювання полягало в тому, що його присутність може викликати протиріччя з Орбаном і змусити останнього ще більше впертися.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан не виявив жодних ознак готовності йти на компроміс у питанні щодо вступу України до ЄС, прибувши на саміт у четвер вранці.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі