zelenskyi-podiakuvav-hur-sbu-povitrianym-sylam-ta-sluzhbi-zovnishnoi-rozvidky-za-potuzhnu-robotu

Зеленський подякував ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки за потужну роботу

 • 36213 переглядiв

Зеленський подякував ГУР, СБУ, ВПС та зовнішній розвідці за їхні значні зусилля, не розкриваючи деталей, але зазначивши, що їхні дії були "потужними". Український президент також підкреслив рішучість України та важливість демонстрації світові своєї здатності захищати та перемагати.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні подякував ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки за потужну роботу, передає УНН.

І окрема вдячність – ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки. Той випадок, коли без деталей, але одне слово – потужно було. Дякую!

сказав Зеленський.

Деталі

За словами Зеленського, світ допомагає Україні, "коли бачить, що держава й самі люди роблять усе, щоб захиститись, коли бачать, що країна дійсно має перспективу захиститись".

Він подякував усім в Україні, хто тиждень за тижнем доводить світу власною силою, що "Україна вистоїть, збереже свою незалежність і переможе".

Нагадаємо

Атака на аеродром Морозовськ у Ростовській області у ніч на 17 грудня - спільна спецоперація СБУ та ЗСУ. Відомо, що безпілотники СБУ та ЗСУ атакували місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку повітряно-космічних сил рф у ростовській області. Ворогу завдано суттєвого ураження техніки.

Всі деталі після перемоги: СБУ про ліквідацію Киви11.12.23, 15:36

Популярні

Новини по темі