zelenskyi-obhovoryv-z-premierom-brytanii-potreby-dlia-posylennia-oboronnykh-spromozhnostei-i-povitrianoho-shchyta

Зеленський обговорив з прем'єром Британії потреби для посилення оборонних спроможностей і повітряного щита

 • 24674 переглядiв

Зеленський обговорив потреби України в обороні з прем'єр-міністром Великої Британії Сунаком

Президент України Володимир Зеленський повідомив у четвер, що провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, сторони зокрема обговорили пріоритетні потреби для підвищення оборонних спроможностей Сил оборони України і посилення українського повітряного щита, пише УНН.

Провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Поінформував про пріоритетні потреби для підвищення оборонних спроможностей українських воїнів і посилення українського повітряного щита після візитів на лінію фронту на півдні та сході України

- написав Зеленський у соцмережах.

Президент подякував за незмінну оборонну та політичну підтримку Сполученого Королівства, що надається нашій країні в умовах повномасштабної російської агресії.

Також він повідомив, що з Сунаком обговорив подальшу макрофінансову підтримку України та скоординували кроки напередодні важливих міжнародних заходів.

"Окремо торкнулися питань євроатлантичної інтеграції України, відзначили важливість проведеної в жовтні зустрічі радників із питань національної безпеки та зовнішньої політики на Мальті та обговорили подальші кроки з імплементації Української формули миру", - вказав Глава держави.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив у четвер, що провів розмову з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, під час якої наголосив на важливості єдності ЄС у питаннях схвалення переговорів про вступ України до ЄС та виділення 50 млдр євро допомоги.

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі