zelenskyi-mozhemo-sprobuvaty-zavershyty-hariachu-stadiiu-viiny-do-kintsia-roku

Зеленський: можемо спробувати завершити гарячу стадію війни до кінця року

 • 27361 переглядiв

Президент Зеленський заявив про можливість завершення гарячої стадії війни до кінця року за умови підтримки союзників. Він наголосив на необхідності спільного плану з партнерами та тиску на росію.

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні може завершитись гаряча стадія війни до кінця цього року, якщо з підтримкою союзників буде розроблений відповідний план.  Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю ВВС у Лондоні, пише УНН.

Деталі

Я вважаю, що якщо ми будемо об'єднані, і будемо іти, наприклад, по формату Саміту миру, ми можемо закінчити гарячу стадію війни. Ми можемо спробувати це зробити до кінця цього року

- заявив Зеленський.

"План буде готовий. Якщо він приведе до завершення гарячої стадії війни, це буде дуже правильно і дуже сильно", - додав він.

Президент зазначив, що цей план має бути спільним із партнерами - "це залежить і від їхнього бажання, щоб ніхто не грався у свої ініціативи закінчення війни".

Доповнення

Зеленський також заявив, що можна домовитися про дипломатичне завершення війни в Україні, якщо світ буде чинити тиск на росію.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі