zelenskyi-anonsuvav-shche-chotyry-bezpekovi-uhody

Зеленський анонсував ще чотири безпекові угоди

 • 72517 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський анонсував переговори щодо 4 нових безпекових угод з партнерами. Після їх підписання Україна матиме близько 30 договорів, включаючи угоди з країнами не лише НАТО.

Україна планує найближчим часом розпочати перемовини щодо ще 4 безпекових угод. Про це у вечірньому зверненні заяви президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Глава держави анонсував нові перемовини з партнерами щодо безпекових угод. За його словами, Київ прагне оперативно підготувати документи до підписання.

Наша команда готує ще чотири нові безпекові угоди для України. Вже найближчим часом ми розпочнемо перемовини й маємо доволі оперативно підготувати документи до підписання. Це для нас і оборонна підтримка, це для нас і фінанси, і гуманітарна взаємодія

- заявив Зеленський. 

Він додав, що після підписання цих угод Україна матиме близько 30 договорів з партнерами.

Єрмак: "Сьогодні ми маємо безпекові угоди про гарантії для України з усіма країнами G7"14.06.24, 11:20

Ми ставили собі завдання, щоб це були різні країни – і не лише країни НАТО. Але всі – однаково готові допомагати нам у захисті спільних цінностей. І це буде

- впевнений глава держави. 

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський під час пресконференції заявив, що Україна планує підписати безпекові угоди ще з дев'ятьма країнами.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський анонсував ще чотири безпекові угоди

     • 72517 переглядiв