ukenru
zelenskiy-zaprosiv-ilona-maska-do-zhitomirskogo-muzeyu-korolova

Зеленський запросив Ілона Маска до житомирського музею Корольова

 • 16650 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський запросив засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска у Музей космонавтики імені Сергія Корольова, який знаходиться у Житомирі. Про це Зеленський написав на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

"Сьогодні день народження великого українського вченого, ракетного інженера та конструктора космічних кораблів - Сергія Корольова. Дійсно, він був одним із найкращих. Я хотів би запросити його давнього шанувальника Ілона Маска в Україну, щоб побачити Музей космонавтики імені Сергія Корольова", - написав Зеленський.

Також Зеленський додав твіт Маска від 11 липня 2020 року, в якому той розповів, що поспілкувався з родиною Корольова.

Нагадаємо, Ілона Маска після розмови з родиною Корольова вже запрошували відвідати Україну.

Як писав УНН, засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск став найбагатшою людиною в світі.

Додамо, акції компанії Twitter, що котируються на біржах в Німеччині, як і в США, впали на 8% в перший торговий день після того, як увечері в п'ятницю соцмережа назавжди заблокувала акаунт президента США Дональда Трампа.

Today is the birthday of the great Ukrainian scientist, rocket engineer and spacecraft designer – Serhiy Korolyov. Indeed, he was one of the very best.
I’d like to invite his longtime fan @elonmusk to #Ukraine, to see The Serhiy Korolyov Museum of Cosmonautics. https://t.co/NyfBw6abdY

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) January 12, 2021

Українські Національні Новини

Політика