zelenskiy-yak-tilki-za-kordonom-khtos-zabuvaye-pro-ukrayinu-protses-pidtrimki-upovilnyuyetsya

Зеленський: як тільки за кордоном хтось забуває про Україну - процес підтримки уповільнюється

 • 1066397 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що як тільки хтось забуває про Україну за кордоном, то уповільнюється процес підтримки. Про це він сказав під час зустрічі з діячами культури та мистецтва, передає УНН.

Цитата

«Ми зацікавлені, щоб наша міцність зростала, і хвиля інформації, і хвиля підтримки України не зменшувалася. Вона на жаль як хвиля, йде синусоїдно. Як тільки хтось забуває про Україну за кордоном, чесно кажучи уповільнюється процес підтримки України. Тому я дуже б хотів, щоб ми змогли думати над тим як ще ми можемо посилити хвилю після року повномасштабної війни, як можна посилити цю хвилю ще», - розповів Зеленський.

Він наголосив, що потрібен фактор нової хвилі.

«Ми щоденно шукаємо ці хвилі в дипломатії. Що ще зробити? Як зламати наратив, що немов росія несе мир…Ми ламаємо деякі речі, багато хвиль робимо, щоб люди розуміли, що відбувається. Цього мало, нам потрібна допомога, ваша допомога (діячів культури та мистецтва – ред.)», - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з діячами культури та мистецтва. Під час зустрічі було обговорено шляхи поглиблення взаємодії між державою та представниками культурної сфери.

Болгарія планує відправити в Україну комісію для оцінки руйнувань культурної спадщини.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Міністри ЄС знову посварилися через мігрантів

     • 729195 переглядiв