ukenru
zelenskiy-u-novomu-video-zaklikav-poroshenka-pereyti-vid-pochutogo-do-zroblenogo

Зеленський у новому відео закликав Порошенка перейти від почутого до зробленого

 • 16472 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення до Президента України, кандидата на цей пост Петра Порошенка. На відео Зеленський закликає Порошенка перейти до дій, повідомляє УНН.

"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозну посаду, посаду президента України. Пан Порошенко, я дуже хочу, щоб ви від "Я почув" перейшли до "Я зроблю". А саме: посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили Свинарчуків і згадали про те, що ви забули про наших полонених моряків, які зараз сидять за ґратами і чекають, поки ви набігаєтесь по каналах в пошуках Зеленського, надаєтесь аналізів всім і накричитесь на стадіоні. Будь ласка, зробіть це, це ваші справи. Адже шоумен може стати президентом, а президент, який став шоуменом - це сумно. Дебати 19-го, справи – кожен день", - сказав Зеленський у звернені.

Нагадаємо, Президент Порошенко вчора відвідав НСК "Олімпійський" де провів зустріч з виборцями та прес-конференцію, в очікуванні Володимира Зеленського.

Як повідомляв УНН, Зеленський записав відеозвернення де запросив Порошенка на "Олімпійський" для проведення дебатів. У відеовідповіді Порошенко погодився на проведення дебатів на стадіоні. Згодом датою дебатів він запропонував 14 квітня. Однак Зеленський заявив про бажання проведення їх 19 квітня – саме на цей день призначене проведення дебатів, формат яких регулюється законодавством.

Саме тому Порошенко наполягає, що 19 квітня дебати можна провести тільки в студії Суспільного мовника, адже це форма та місце визначене законом та підзаконними актами.

Українські Національні Новини

Політика