ukenru
zelenskiy-spodivayus-scho-na-zasidanni-tkg-virishat-pitannya-kpvv-pripinennya-vognyu-ta-obminu-polonenimi

Зеленський: сподіваюсь, що на засіданні ТКГ вирішать питання КПВВ, припинення вогню та обміну утримуваними

 • 13732 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський сподівається, що на засіданні Тристоронньої контактної групи, яке відбудеться сьогодні, буде вирішено три основні питання: припинення вогню, обміну утримуваними особами та відкриття КПВВ. Про це він заявив під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Навіть зараз, коли ми зустрічаємося, у нас відбувається засідання Тристоронньої контактної групи, в якій сьогодні, хотілося б вірити, що ми знайдемо вихід зі складної ситуації, принаймні у трьох питаннях: це повернення до режиму припинення вогню, друге питання - це обмін полоненими, і третє питання - відкриття КПВВ", - заявив Зеленський.

Деталі

Глава держави наголосив, що українська сторона готова повністю відкрити КПВВ та сподівається, що на боці окупованих територій також нададуть можливість перетинати лінію, особливо перед новорічними святами. Зеленський додав, що це важливо з гуманітарної точки зору.

Додамо

Під час брифінгу Президент Володимир Зеленський зазначив, що позитивно оцінює переговори президента США Джо Байдена з російським колегою Володимиром Путіним.

Українські Національні Новини

Політика