zelenskiy-scho-svidomishim-ye-nashe-pobutove-spozhivannya-elektriki-to-stabilnishoyu-bude-energosistema

Зеленський: що свідомішим є наше побутове споживання електрики, то стабільнішою буде енергосистема

 • 144013 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зазначив, що зараз так само, як і в попередні дні, загальна ситуація потребує свідомого споживання електрики й обмеження використання у пікові години техніки, що споживає багато енергії, передає УНН.

Деталі

Зеленський наголосив, що протягом доби терористичних ударів зазнали понад 10 українських регіонів.

"Житомирщина, Київщина, Сумщина, Дніпро й Кривий Ріг, Харківщина та Запоріжжя, Миколаїв та інші міста Південної України, Донбас. Усюди, де це можливо, намагаємося прискорити відновлювальні роботи", - сказав він.

Президент додав, що зараз так само, як і в попередні дні, загальна ситуація ще потребує дуже свідомого споживання електрики й обмеження використання у пікові години техніки, що споживає багато енергії.

"Що свідомішим є наше побутове споживання електрики з 17-ї по 23-тю годину, то стабільнішою буде наша енергосистема. Кожен і кожна, хто дотримується цього простого правила для пікових годин, допомагає всій країні. Будь ласка, пояснюйте це родичам, друзям і сусідам, щоб спрямувати наше національне єднання до спільного й дуже потрібного результату", - наголосив Зеленський.

Додамо

Сьогодні, 18 жовтня, у Києві ворожими ракетними ударами було пошкоджено два об’єкти інфраструктури.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник закликав киян до економії електроенергії та води. Можливі також і віялові відключення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ПЦУ дозволила проводити Різдвяне богослужіння 25 грудня

     • 223321 переглядiв

    Ракети та дрони-камікадзе у напрямку Кривого Рогу – Вілкул

     • 197177 переглядiв

    Як працює КАСКО від ARX за кордоном - 7 місяців війни

     • 335220 переглядiв