ukenru
zelenskiy-rozpoviv-pro-podalshi-plani-rozvitku-vidnosin-z-kanadoyu

Зеленський розповів про подальші плани розвитку відносин з Канадою

 • 20027 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Вчора канадська компанія Vermilion Energy спільно з українською компанією виграла право на три нафтогазові ділянки. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час виступу у Торонто, передає кореспондент УНН.

«Вчора канадська компанія Vermilion Energy спільно з українською компанією виграла право на три нафтогазові ділянки. Переконаний, що це тільки початок. Моя команда активно працює над тим, щоб умови введення бізнесу в Україні були комфортними», - сказав Зеленський.

За його словами, була підписана угода про спільне виробництво аудіовізуальних творів.

«Позитивно, що Україна зможе зробити спільні кінопроекти з Канадою, батьківщиною таких акторів як Джим Кері, Кіано Рівз, Райан Гослін, Райан Рейнольдс та багато інших», - зазначив Зеленський.

Також, він повідомив, що найближчі місяці Україна планує укласти українсько-канадську угоду про мобільність молоді, яка сприятиме молодіжному обміну.

Окрім того, Зеленський, зауважив, що важливим місцем в україно-канадських відносинах займає торговельно-економічне та інвестиційне співробітництво.

«Ми б хотіли його посилити. Тому наші сторони працюватимуть над розширенням дій двохсторонньої угоди про вільну торгівлю на сферу послуг та інвестицій. Я щиро вітаю канадські інвестиції в нашу країну», - додав Зеленський.

Нагадаємо, перше питання, яке обговорили Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, стосувалося настання миру в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство