ukenru
zelenskiy-prokomentuvav-mozhlivist-perenesti-tkg-v-avstriyu

Зеленський прокоментував можливість перенести ТКГ в Австрію

 • 17310 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський вважає, що говорити про перенесення засідань Тристоронньої контактної групи з Мінська в Австрію можна буде після стабілізації у Мінську. Про це він заявив під час спільної пресконференції з канцлером Австрії Себастьяном Курцем, передає кореспондент УНН.

“Щодо перенесення засідань Тристоронньої контактної групи з Мінська в Австрію. Ви знаєте, мені здається що сьогодні через COVID-19, чесно кажучи, не важливо, де люди збираються, якщо є результат. Сьогодні ми працюємо у форматі онлайн, відеоформаті, і не зустрічаємось. Але питання, які ви підіймаєте, не зважаючи на те, що Австрія дійсно нас дуже підтримує в цьому питанні і в санкційному питанні, і ми за це вдячні”, — сказав Президент.

На думку Глави держави, говорити про перенесення “Мінський переговорів” наразі зарано.

“Такі питання про перенесення зараз дуже рано обговорювати, тому що ми чекаємо на стабілізацію дуже складної ситуації, яка відбувається в Білорусі”, — зазначив він.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що наразі нагальної потреби переносити зустріч тристоронньої контактної групи з Мінська немає, але вона у будь-який момент може з’явитися.

Українські Національні Новини

Політика