ukenru
zelenskiy-progovoriv-iz-baydenom-pivtori-godini-yshlosya-pro-peremovini-z-putinim-i-novi-formati-vregulyuvannya-konfliktu-na-donbasi

Зеленський проговорив із Байденом півтори години: йшлося про перемовини з Путіним і нові формати врегулювання конфлікту на Донбасі

 • 24889 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Переговори президентів України та США ВОлодимира Зеленського та Джо Байдена тривали півтори години. Як повідомив Зеленський у Twitter, йшлося про перемовини лідерів США та РФ, а також нові формати врегулювання конфлікту на Донбасі, передає УНН.

Зеленський повідомив, що завершив півторагодинну розмову із Байденом.

Цитата

"Президент США ознайомив мене зі змістом його перемовин із Володимиром Путіним. Також обговорили можливі формати врегулювання конфлікту на Донбасі. Торкнулися перебігу внутрішніх реформ в Україні", - написав Зеленський.

Додамо

Президент США Джо Байден розпочав телефонну бесіду з українським лідером Володимиром Зеленським о 13:34 за вашингтонським часом (20:34 за київським часом).

Контекст

У вівторок відбулася онлайн-зустріч президентів Росії та США. Основною темою переговорів була Україна та російське нарощування військової міці біля її кордонів.

У Білому домі анонсували, що про підсумки перемовин Байден поговорить із Зеленським у четвер.

Українські Національні Новини

Політика