ukenru
zelenskiy-povertati-banki-kolishnim-vlasnikam-nikhto-ne-zbirayetsya

Зеленський про ПриватБанк: повертати банки ексвласникам ніхто не збирається

 • 12552 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський на відкритті Інвестиційного форуму у Маріуполі заявив, що у справі кожного з більш ніж 100 українських банків, виведених з ринку під час кризи, так само як і в справі щодо націоналізації ПриватБанку, залишатиметься на стороні України, а також спростував, що в команді Президента чи нового уряду збираються повернути колишнім власникам їх банки, передає кореспондент УНН.

"Під час кризи втрати платників податків у фінансовому секторі сягли 15 млрд дол. США, з ринку було виведено близько 100 банків, зокрема "Дельта Банк", "Надра Банк", банк "Фінанси та Кредит", націоналізовано ПриватБанк. У кожній з цих справ я буду захищати тільки інтереси держави України, інтереси кожного українця", - сказав він.

Зі слів Президента, ці проблеми не мають бути вирішені за рахунок платників податків.

"Я хочу звернутись до всіх, хто розповсюджує чутки, що хтось з команди Президента чи нового уряду збирається повернути колишнім власникам їх банки, – ні, це не правда", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявляв, що звільнення Олександра Данилюка з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони не пов'язане з подіями навколо ПриватБанку.

Українські Національні Новини

Політика