ukenru
zelenskiy-ne-pide-zdavati-analizi-na-nsk-olimpiyskiy-na-zaproshennya-poroshenko

Зеленський не піде здавати аналізи на НСК "Олімпійський" на запрошення Порошенка

 • 15012 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Штаб кандидата в Президенти Володимира Зеленського закликає Петра Порошенка здати з ним аналізи в клініці Eurolab. Про це на брифінгу повідомив речник штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає УНН.

"Ми пропонуємо Петру Олексійовичу прийти завтра о 08:00 в клініку Eurolab і здати аналізи. Ми чекаємо", - сказав він.

Таким чином Зеленський відмовився здавати аналізи в медпункті НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, проте висунув свої умови для чинного Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію прийняв чинний глава держави, кандидат у президент Петро Порошенко, зазначивши: "стадіон, так стадіон".

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що НСТУ починає переговори з кандидатами в президенти щодо організації їх дебатів на НСК "Олімпійський".

Представник МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть забезпечити охорону громадського порядку і безпеку на НСК "Олімпійський" під час проведення дебатів кандидатів у президенти.

У мережі "ОПОРА" прокоментували можливість проведення дебатів на "Олімпійському".

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

Українські Національні Новини

Політика