zberigayetsya-zagroza-zavdannya-okupantami-raketnikh-udariv-z-chornogo-morya-minoboroni

Зберігається загроза завдання окупантами ракетних ударів з Чорного моря – Міноборони

 • 627827 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Зберігається загроза завдання ворогом ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря по військовим і цивільним об'єктам України. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Агресор продовжує активні бойові дії у Східній операційній зоні. Здійснює вогневий вплив вздовж усієї лінії вогневого зіткнення, а також намагається бити вглиб нашої оборони", - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, найбільша активність окупантів, як і раніше, спостерігається на Слобожанському і Донецькому напрямках.

"Продовжується зберігатись загроза завдання ворогом ракетних ударів крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря по військовим і цивільним об'єктам України", - розповів Мотузяник.

Мотузяник зазначив, що в Чорноморській оперативній зоні окупанти проводять заходи з нарощування військової присутності на острові Зміїний, а також на захоплених територіях України проводять тактику терору проти цивільного населення.

Доповнення

У Севастопольській бухті з головної бази Чорноморського флоту росії в море виведено майже всі кораблі, які мають на борту ракетну зброю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС обіцяє 600 млн євро макрофіну Україні до 20 травня

     • 120671 переглядiв

    США обмежили доступ України до розвідданих – The Washington Post

     • 185460 переглядiв