ukenru
zavtra-v-odesi-vidbudutsya-proschannya-z-aktrisoyu-maski-shou-irinoyu-tokarchuk

Завтра в Одесі відбудеться прощання з актрисою “Маски-шоу” Іриною Токарчук

 • 31439 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Завтра, 27 січня, відбудуться прощання з актрисою театру, кіно і телебачення Іриною Токарчук. Вона стала відома завдяки “Джентельмен-Шоу” та “Маски-шоу”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу офіційного сайту міста Одеса.

“Не стало легендарної актриси театру, кіно і телебачення Ірини Токарчук, відомої багатьом глядачам завдяки ролі тьоті Сіми з одеської комунальної квартири. За плечима у Ірини Токарчук багаторічний досвід роботи в різних театрах і на кіномайданчиках. Ірина Токарчук любила Одесу і своїм талантом прославляла наше місто на весь світ… Прощання з Іриною Токарчук відбудеться завтра, 27 січня 2021 року, з 10:00 до 11:00, в приміщенні Академічного Російського драматичного театру за адресою вулиця Грецька, 48. Поховання відбудеться на ІІ Християнському кладовищі”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Актриса працювала в Одеському академічному Російському драматичному театрі і Будинку клоунів, гумористичному телевізійному скетч-шоу “Джентльмен-Шоу”. Брала участь у проекті “Маски-Шоу”, грала в театральних постановках “Отелло”, “Орфей і Еврідіка”,”Ромео і Джульєтта”

Нагадаємо, у листопаді помер відомий письменник-сатирик, гуморист Михайло Жванецький.

Українські Національні Новини

Суспільство