zavershuiemo-rik-dobrymy-spravamy-birzha-blahodiinosti-dobrodii-rozpovila-pro-proekty-yaki-vdalosia-realizuvaty-v-hrudni

Завершуємо рік добрими справами: Біржа Благодійності "ДоброДій" розповіла про проекти, які вдалося реалізувати в грудні

 • 23743 переглядiв

У грудні 2023 року Біржа Благодійності "ДоброДій" допомогла, зокрема, 21 важкохворій дитині.

Біржа Благодійності "ДоброДій" підбила підсумки діяльності у грудні 2023 року. Зокрема, допомогу було надано 21 важкохворій дитині і діти змогли вчасно пройти життєво важливу реабілітацію, повідомляє УНН.

 Відтоді як у двері кожної української домівки без стуку увійшла велика війна, ми не маємо можливості, як раніше, вітати один одного з різдвяними та новорічними святами, планувати майбутнє у далекій перспективі, радіти святковим миттєвостям. Та й бажання у кожного українця тепер - одне на всіх, але велике і щире. Весь цей час ми у Біржі Благодійності "ДоброДій" за підтримки партнерів, друзів, донейторів, робимо все від нас залежне, аби це головне бажання українців здійснилось. Цей рік, як і попередні, ми завершуємо добрими справами

 - розповіли в організації.

Протягом грудня 2023 року Біржа Благодійності "ДоброДій", заснована Оленою та Юлією Сосєдками, надала допомогу, що загалом оцінюється у 415 000 грн. Зокрема, у грудні було надано благодійну допомогу 21 важкохворій дитині. Завдяки цьому юні підопічні змогли вчасно пройти чергові заплановані курси реабілітації, отримати життєво важливі медикаменти, пройти обстеження.

"Крім того дві наші підопічні родини ВПО, яким раніше ми допомагали з придбанням слухових апаратів, безкоштовно взяли участь у таборі "Теплі долоні". Це виїзний 10-денний інтенсив арт-терапевтичних занять для постраждалих від війни дітей на базі "Інтеграційного центру Замлиння", що на Волині", - розповіли в "ДоброДії".

Отже, з 24 лютого 2022 року до кінця грудня 2023 року завдяки спільним зусиллям усіх партнерів Біржа змогла надати допомогу, що загалом оцінюється в 120 830 000 грн! Допомогу у різних форматах впродовж цього періоду отримали:

  • Сили Оборони України - на 88 900 000 грн.
  • базові медичні заклади — на 8 200 000 грн.
  • важкохворі діти — на 10 000 000 грн.
  • отримувачі гуманітарної допомоги — на 13 300 000 грн.
  • освітні та соціальні ініціативи — на 430 000 грн.

"Наприкінці року кожен з нас замислюється над тим, як прожив цей умовний відрізок часу в календарі. Для того, аби долучитись до добрих справ не потрібно чекати на більш слушний момент, як наприклад зимові свята, хоч в ці дні в Україні й прийнято брати участь у благодійності. Робити добро завжди на часі! Долучіться до будь-якого з актуальних фандрейзингових проєктів Біржі вже зараз! Деталі про діючі проєкти — на нашому офіційному сайті: www.248.dp.ua", - звернулися в благодійній організації до українців.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі