ukenru
zasudzhenogo-u-krimu-ukrayinskogo-diversanta-limeshko-znovu-etapuvali

Засудженого у Криму "українського диверсанта" Лимешка знову етапували

 • 10646 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Засудженого в анекосваному Криму фігуранта "справи українських диверсантів" Геннадія Лимешка етапували до Ставропольського краю сусідньої Росії. Наразі він перебуває у виправній колонії №6 в Дидимкіному Курського району. Про це з посиланням на дружину ув'язненого Ірину Лимешко повідомляє "Крим.Реалії", передає УНН.

"Я вже готую прохання до українського консула в Ростові-на Дону, щоб він зустрівся з ним і перевірив його умови перебування у колонії. Також звернуся до Міністерства закордонних справ України про надання чоловікові адвоката, який би відвідував його в колонії і тримав зв'язок з родиною", - повідомила вона.

Інформацію про етапування Лимешка підтвердив журналіст Антон Наумлюк.

У серпні Наумлюк повідомив, що Геннадія Лимешка, якого в Росії назвали "агентом СБУ", етапували в Краснодар.

12 серпня 2017 року ФСБ Росії повідомила про затримання в анексованому Криму чоловіка, якого вони назвали "агентом СБУ" і звинуватили в підготовці диверсій на півострові. Судакський міський суд 10 травня визнав українця Геннадія Лимешка винним і призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі за "незаконне придбання, зберігання і носіння вибухових речовин".

Українські Національні Новини

Політика