zarobyly-na-ukhyliantakh-ponad-1-mln-dolariv-sud-areshtuvav-nachalnykiv-boryspilskoho-i-buchanskoho-ttsk

"Заробили" на ухилянтах понад 1 млн доларів: суд арештував начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК

 • 12169 переглядiв

Шевченківський суд Києва взяв під варту без застави керівників Бориспільського і Бучанського ТЦК та їх спільника. Їх підозрюють у незаконному збагаченні на понад 1 млн доларів через схему ухилення від мобілізації.

Шевченківський районний суд Києва відправив під варту без можливості внесення застави начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК та їхнього спільника, яких підозрюють у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, а також наданні хабаря. Про це журналісту УНН розповіла речниця Офісу Генпрокурора Надія Максимець.

Максимець повідомила, що суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК та їхнього спільника.

Доповнення

Начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК, а також їхнього спільника викрито та затримано на схемі з ухилення від мобілізації – під час обшуків у них вилучили понад 1 млн доларів. 

Як стало відомо УНН з власних джерел, ідеться про начальника ТЦК Бучанського району Леоніда Викочка та начальника Бориспільського ТЦК Сергія Русіна.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    росія атакувала Херсон з безпілотника: поранено 34-річну жінку

     • 19469 переглядiв