zaporizkiy-front-khochut-zakidati-garmatnim-myasom-mer-melitopolya

Запорізький фронт окупанти "хочуть закидати гарматним м'ясом" - мер Мелітополя

 • 1089654 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Окупанти нарощують кількість зброї та живої сили на тимчасово окупованих територіях Запорізької та південній частині Донецької областей. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За словами міського голови Мелітополя, поки на запорізькому фронті Сили Оборони України знищують ворога, окупанти завозять нову техніку й "поки що живу силу" через Мелітополь і Маріуполь.

Цитата

"Мешканці Мелітополя помітили у місті позашляховик із написом «Шторм» - це новий підрозділ мінубивства рф, замість вагнерівців, які впали в немилість путіна. У Мелітополі побільшало військових з Дагестану та Північної Осетії. Через Маріуполь на Запорізький напрямок везуть важку техніку. Над пляжами Кирилівки та Бердянська низько літають бойові гвинтокрили", - повідомив Федоров.

"Рашисти хочуть закидати фронт своїм "гарматним м'ясом", проте віримо, що у ЗСУ вистачить пакетів, щоб відправити цей неякісний продукт назад на росію", - додав він.

Доповнення

За словами міського голови, залізничників з тимчасово окупованих територій чотирьох областей України ерефія заманює у нове міфічне підприємство - "Залізні дороги новоросії". Таким чином ворог хоче створити єдину логістику на захоплених територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області залишилось близько 60-70 тисяч цивільного населення, росіяни виготовили паспорти рф для всіх мешканців. Паспорти датовані лютим 2023 року.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: тиждень на фронті був важким, але маємо успіхи

     • 532305 переглядiв

    Папа Римський засудив спалення Корану у Стокгольмі - ЗМІ

     • 486487 переглядiв

    У центрі Токіо прогримів вибух: четверо постраждалих

     • 696905 переглядiв