ukenru
zamakh-na-aktivista-mikhaylika-u-sudi-stalasya-shtovkhanina

Замах на активіста Михайлика: у суді сталася штовханина

 • 12096 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 27 вересня. УНН. Київський райсуд Одеси обрав запобіжний захід Торніке Герасін, підозрюваному у замаху на одеського активіста Олега Михайлика, передає кореспондент УНН.

Так, суд задовольнив клопотання прокуратури та взяв підозрюваного під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Адвокат не погодився із доводами прокуратури. Він заявив, що захист буде оскаржувати запобіжний захід.

Крім того, родичі підозрюваного виступали проти того, щоб його забирали в СІЗО. У результаті між спецпідрозділом "КОРД" і родичами у залі суду сталася штовханина. Але Герасін таки забрали в СІЗО.

Як повідомила журналістам дружина підозрюваного Тетяна, якщо йому терміново не надати допомогу, то він помре.

"Йому необхідно катетер, а такі операції не роблять", – пояснила жінка.

Суду належить обрати запобіжні заходи ще двом підозрюваним.

Нагадаємо, сьогодні суд в Одесі обирає запобіжні заходи підозрюваним у замаху на вбивство активіста Олега Михайлика. Одного з підозрюваних, Торніке Герасін, доставили до суду каретою швидкої допомоги на каталці. Також до суду прибули правоохоронці, зокрема спецпідрозділи "КОРД".

Як повідомляв УНН, 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста Олега Михайлика. Це сталося ввечері поблизу його будинку в центрі Одеси, коли чоловік повертався додому. Поліція затримала трьох підозрюваних у злочині. Усі вони – іноземці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП