zaluzhnyi-obhovoryv-bezpeku-zernovykh-korydoriv-z-hlavoiu-mizhnarodnoi-morskoi-orhanizatsii

Залужний обговорив безпеку зернових коридорів з главою Міжнародної морської організації

 • 23314 переглядiв

Валерій Залужний зустрівся з генсеком Міжнародної морської організації. Обговорили безпеку зернових коридорів, портової інфраструктури та необхідність покарання РФ за крадіжки українського зерна.

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний обговорив із генеральним секретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом безпеку зернових коридорів і наголосив на необхідності покаранні РФ за крадіжки українського зерна. Про це пише УНН з посиланням на заяву дипломата в Telegram.

Деталі

Радий першій зустрічі з чинним генеральним секретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом. Обговорили безпеку зернових коридорів, української портової інфраструктури та судноплавства в Чорному та Азовському морях, яке блокується РФ. Наголосив, що крадіжка українського зерна, яку вчиняє ворог, має бути припинена і каратись відповідно до міжнародного права  

- заявив Залужний. 

Він подякував Домінгесу та всій команді ІМО за підтримку України і наших моряків, які постраждали від російської агресії.

Також посол України у Великій Британії підкреслив, що Україна і надалі залишатиметься житницею Європи та всього вільного світу.

Нагадаємо

З України відправили 1000 тонн пшеничного борошна до Палестини в межах гуманітарної програми Grain from Ukraine. Загалом планується доставити понад 7 тисяч тонн борошна та 750 тонн олії для допомоги сім'ям у секторі Газа.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі