ukenru
zakupovuvati-privoziti-i-koloti-vaktsini-budut-spetsialno-navcheni-lyudi-pasichnik-vidreaguvav-na-priznachennya-golovnim-po-vaktsinatsiyi

Закуповувати, привозити і колоти вакцини будуть спеціально навчені люди: Пасічник відреагував на "призначення" головним по вакцинації

 • 22375 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. ЗМІ повідомили про те, що питаннями вакцинації українців від коронавірусу в Офісі Президента, нібито займається радник глави Офісу Михайло Пасічник. Сам Пасічник у властивій йому манері відреагував на цю інформацію на своїй сторінці в Facebook, повідомляє УНН.

"Їжачки плакали, кололися, але продовжували їсти кактус

Після невдалого медійного "призначення" мене міністром охорони здоров'я, ті, хто з невгамовною спрагою "пізнання" мчить головою в бетонну стіну, вирішили "призначити" мене головним по вакцинації в країні. Дивовижні люди, радники, навіть такої великої людини, як Глава Офісу Президента, не приймають рішень і не здійснюють конкретні дії. Так, радник може говорити, радити, "шепотіти на вухо", але не закуповувати, привозити і колоти вакцини! Для цього в нашій країні є спеціально навчені люди - глава профільного комітету ВР, Прем'єр-міністр, міністр охорони здоров'я і головний санітарний лікар", - написав Пасічник.

Він закликав опонентів не витрачати гроші на тиражування завідомо неправдивої інформації.

"Так що шановні опоненти, я причетний до вакцинації так само, як і до підвищення тарифів, бо теж, як і всі українці отримав платіжку за комунальні послуги.

І так, перестаньте витрачати гроші на тиражування недостовірної інформаці, я розумію, що поки у вас їх дуже багато, але як казав мудрий цар Соломон "... і це мине ..", - написав радник глави Офісу Президента.

Раніше, в ЗМІ з'явилося повідомлення, що питанням отримання вакцини від коронавірусу України та подальшої вакцинацією українців займається не тільки Кабмін, але і Офіс глави держави, там, нібито, за цей напрямок відповідає Пасічник.

Нагадаємо, це не перша спроба привернути увагу до постаті Пасічника, так в середині грудня минулого року, в ЗМІ опублікували інформацію про те, що його кандидатура розглядається на посаду міністра охорони здоров'я на зміну діючому міністру Максиму Степанову.

Українські Національні Новини

Політика