ukenru
zakhist-gladkovskogo-zbirayetsya-oskarzhuvati-rishennya-sudu

Захист Гладковського збирається оскаржувати рішення суду

 • 10203 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Сторона захисту має намір оскаржити ухвалу суду щодо обрання запобіжного заходу колишньому першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою на суму понад 10 млн грн. Про це заявив журналістам адвокат Руслан Волинець, повідомляє кореспондент УНН.

"Заявляємо: ми не згодні з таким рішенням суду, ми точно і однозначно будемо його оскаржувати. Зараз я не готовий обговорювати наші потенційні підстави для його оскарження, але ми отримаємо повний текст рішення, детально його вивчимо, і, звичайно, ми всі свої зауваження викладемо", - сказав адвокат.

З його слів, відповідно до позицій, озвучених стороною захисту, він вважає, що суд не мав підстав обирати саме такий вид запобіжного заходу.

"Хоча, звичайно, те, що обраний захід стосовно застави - сума явно зменшена, нас не може відповідно не задовольняти, хоча ми з цим не згодні і вважаємо, що порука була б достатнім запобіжним заходом у даному випадку. Будемо це просити в апеляційній скарзі", - наголосив юрист.

Нагадаємо, сьогодні Вищий антикорупційний суд України оголосив про обрання запобіжного заходу Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн

Українські Національні Новини

Кримінал та НП