ukenru
zakhid-agro-mkhp-splatilo-ponad-100-mln-grn-podatkiv-i-zboriv-za-rik

"Захід-Агро МХП" сплатило понад 100 млн грн податків і зборів за рік

 • 1360726 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. У 2022 році підприємство «Захід-Агро МХП» сплатило 106,5 млн грн податків і зборів до бюджетів всіх рівнів. Про це повідомили у пресслужбі підприємства, передає УНН.

Деталі

З перших днів повномасштабного вторгнення «Захід-Агро МХП» не припиняє роботу, зберігає робочі місця та колектив, виконуючи всі податкові зобов’язання перед бюджетами.

«Захід-Агро МХП» здійснює свою діяльність на території Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей і активно співпрацює із громадами цих регіонів, допомагаючи їм у реалізації соціальних проєктів задля покращення умов для мешканців громад.

Так, у 2022 році спільно із благодійним фондом «МХП-Громаді» підприємство змогло реалізувати в громадах своєї присутності в рамках національного грантового конкурсу «Час діяти, Україно» - 6 проєктів на суму 497,5 тис грн, а під час конкурсу бізнес-ідей «Роби своє» для підтримки малого бізнесу - 8 проєктів на суму 952 тис грн. Також було виділено 2,1 млн. грн на ремонту доріг у с. Вощанці та с. Вороблевичі, який здійснювався у співфінансуванні із громадами сіл. Окрім того ТОВ «Захід-Агро МХП» надавало і волонтерську допомогу: 28,5 т м'яса курятини, 350 кг крупи гречаної, 5 т палива, 1 т муки та 15 автомобілів для потреб військових.

Нагадаємо

Загалом підприємства компанії МХП, до яких належить і ТОВ «Захід-Агро МХП», у 2022 році перерахували до бюджетів всіх рівнів майже 4,6 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів. 

Довідка

МХП – міжнародна компанія у сфері агро та харчових технологій з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів («Наша Ряба»). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу