ukenru
zagorodnyuk-z-robochim-vizitom-pribuv-do-shtab-kvartiri-nato

Загороднюк з робочим візитом прибув до штаб-квартири НАТО

 • 10797 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Міністр оборони України Андрій Загороднюк прибув з робочим візитом до штаб-квартири НАТО. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міноборони.

"Сьогодні, 12 лютого, делегація Міністерства оборони України на чолі з Міністром оборони Андрієм Загороднюком прибула з робочим візитом до штаб-квартири НАТО (місто Брюссель, Бельгія)", - сказано у повідомленні.

Передбачається, що Загороднюк візьме участь у засіданні Північноатлантичної ради з державами-контрибуторами місії НАТО "Рішуча підтримка" на рівні міністрів оборони.

"Крім того, в ході 2-денного візиту запланована участь Андрія Загороднюка у робочому сніданку на запрошення Міністра національної оборони Канади за участі Генерального Секретаря НАТО (29+1), багатосторонні зустрічі з міністрами оборони Великої Британії, Канади, Польщі, Литви та США в форматі “QUINT”, а також ряд двосторонніх зустрічей з міністрами оборони держав-членів Альянсу та Генеральним менеджером Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA)", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Загороднюк зазначав, що у співпраці з країнами НАТО Україна відстає у виконанні стратегії Військово-морських сил.

Українські Національні Новини

Політика