ukenru
zagibel-eksministra-kutovogo-tilo-vidpravili-na-ekspertizu

Загибель ексміністра Кутового: тіло відправили на експертизу

 • 20217 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Тіло загиблого в авіакатастрофі у Полтавській області, ким виявився колишній міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий, відправили на судово-медичну експертизу у місто Лубни. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Полтавській області.

"Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу до міста Лубни для встановлення особи та причин смерті", - розповіли в поліції.

Як розповіли у відділі комунікації, зараз на місці працюють працівники поліції, також очікується приїзд експертів з Києва.

"Ми чекаємо на приїзд експертів з Києва, зокрема, з комісії Національного бюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами", - додали в поліції.

Також за фактом авіакатастрофи відкрито кримінальне провадження.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей", - зазначили в поліції.

Додамо, у прокуратурі області повідомили, що за фактом авіакатастрофи слідчим відділом ГУНП в області внесені відомості до ЄРДР. Попередня кваліфікація – ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) КК України.

Як раніше повідомляв УНН, за даними ДСНС, у Полтавській області, поблизу с. Тарасенкове, зазнав катастрофи вертоліт "Робінсон-44", внаслідок чого загинула одна особа

При цьому, деякі ЗМІ повідомляли, що при падінні вертольоту у Полтавській області загинув колишній міністр Кутовий, який був пілотом вертольоту. Про загибель Кутового повідомляв і колишній віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. Цю інформацію підтвердили й у МВС

Довідка УНН: Кутовий був міністром аграрної політики та продовольства України в уряді Володимира Гройсмана з 2016 по 2018 рік. До цього був народним депутатом України VII та VIII скликань. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП