za-pidtrimki-mkhp-gromadi-ambulatoriya-na-vinnichchini-otrimala-generator

За підтримки “МХП-Громаді” амбулаторія на Вінниччині отримала генератор

 • 1544693 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” спрямував майже 46 тис. грн на закупівлю бензинового генератора для Росошанської амбулаторії. Про це повідомили у пресслужбі підприємства ПрАТ "Зернопродукт МХП", передає УНН.

Деталі

Медзаклад обслуговує понад 3 тисячі жителів та ВПО Вінниччини. Завдяки генератору, амбулаторія може надавати свої послуги населенню, попри відключення світла.

Цитата

“Щоденно хтось звертається до Росошанської амбулаторії по допомогу. А росошанські лікарі звернулися по допомогу до Фонду, аби придбати генератор для закладу. Директор амбулаторії Володимир Бабич дуже хвилювався, щоб пацієнти отримували всі медичні послуги вчасно. Хіба можна не підтримати цю ініціативу, адже в таких небайдужих людях світло в середині. Сьогодні ми всьому світу доводимо, що світло в середині нас, і що ми народ, який здолає будь-які труднощі. Ми вчасно зорієнтувалися і придбали такий необхідний для амбулаторії генератор. Тоді це було вкрай важливим для них і ми встигли це зробити”, - розповіла представник БФ “МХП-Громаді” Тетяна Поліщук.

Нагадаємо

“МХП-Громаді” профінансував придбання сучасного апарату ШВЛ для реанімобіля військового шпиталю.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Держсекретар США зустрівся з президентом Казахстану: деталі

     • 847819 переглядiв

    Фінляндія може вступити до НАТО швидше, ніж Швеція

     • 670102 переглядiв

    Вступ-2023: показали приклад тесту з української мови

     • 963413 переглядiв